Search found 5 matches

by sefsupport
2015/05/29 05:20:02
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Problem while cloning CentOS 7 VM
Replies: 11
Views: 44304

Re: Problem while cloning CentOS 7 VM

Appreciate all the advise from both of aks, Jeremy and waishingleung. I have given up trying to resolve the problems and re-install everything from scratch on the Hyper-V vm instead. This could post a really bad problem when we try to recover the systems from a HD replacement for a physical server. ...
by sefsupport
2015/05/20 08:40:23
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Problem while cloning CentOS 7 VM
Replies: 11
Views: 44304

Re: Problem while cloning CentOS 7 VM

Anybody can help me out with this issue?
by sefsupport
2015/05/14 02:08:37
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Problem while cloning CentOS 7 VM
Replies: 11
Views: 44304

Re: Problem while cloning CentOS 7 VM

Hi Jeremy, Just boot up the affected host after modifying the boot parameters, nemoving the "rhgb" and "quiet" portion. Returned error messages remain similar to those I have posted initially. No additional error messages were found. Booted from the CentOS 7 Live CD. Mounted /dev/mapper/centos-root ...
by sefsupport
2015/05/13 06:17:36
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Problem while cloning CentOS 7 VM
Replies: 11
Views: 44304

Re: Problem while cloning CentOS 7 VM

Thanks for responding to my post. Booted off CentOS 7 installation CD to rescue mode and ran the followings: sh-4.2# chroot /mnt/sysimage bash-4.2# cat /etc/fstab /dev/mapper/centos-root / xfs defaults 1 1 UUID=93b6bb30-82e6-4435-a640-d33f3d5a576a /boot xfs defaults 1 2 /dev/mapper/centos-swap swap ...
by sefsupport
2015/04/17 10:15:16
Forum: CentOS 7 - General Support
Topic: Problem while cloning CentOS 7 VM
Replies: 11
Views: 44304

Problem while cloning CentOS 7 VM

Hi, Need help urgently. Cloned a CentOS 7.0.1406 VM that running on VMware Player 7.1.0 using Clonezilla Live 2.3.2-22 and restore the image to a VM running on Hyper-V for Windows 8.1. When attempting to boot the restored VM, got the following error messages:- [ OK ] Reached target Paths. [ OK ] Rea...