Problems with modem and KPPP

Issues related to hardware problems
Post Reply
Lgn8412
Posts: 4
Joined: 2005/04/03 04:16:28

Problems with modem and KPPP

Post by Lgn8412 » 2005/04/03 04:38:22

well, i'm a newbie, so i can get smacked in the face by these kind of questions, but i have to make them anyways, I have a Sportster Us Robotics 56K external modem, my CentOs detects it without problems, the thing is that i can't seem to configure it correctly on my kppp, i was just wondering which ttyS goes for the COM1 serial port... that's all :-(

Lgn8412
Posts: 4
Joined: 2005/04/03 04:16:28

Re: Problems with modem and KPPP

Post by Lgn8412 » 2005/04/04 02:25:07

ok i've solved it but now i have this problem, the modem doesnt seem to initialize, i've already changed the the modem options and it still doesnt do nothing but call the ATZ command (every now and then)... HELP PLZ! :-( :-( :-(

irlandes
Posts: 29
Joined: 2005/03/09 03:48:12
Location: Portable, US and Mexico

Re: Problems with modem and KPPP

Post by irlandes » 2005/04/06 00:10:03

I have no right to ask this, I guess. But, I am wondering if you could post the solution you found. This forum is not a large one, and any long term help for those coming on later would be appreciated. We need all the help we can get on a very specialized forum, and any posted solutions will add to the knowledge base. (I might be prejudiced, since if I can get a break from travel long enough I hope to install 4 on my laptop, and I sure need KPPP.)

Post Reply

Return to “CentOS 4 - Hardware Support”