No Captcha

Having issues using the CentOS WebSite? Then describe your problem(s) here. Please include details of your platform (Linux, Mac, Windows) and browser -- not forgetting the versions of each.
easyprosys
Posts: 16
Joined: 2012/03/25 09:36:51

No Captcha

Postby easyprosys » 2017/02/03 11:48:23

When I tried to login I was told I had exceeded the maximum number of logins and that I needed to solve the captcha. But there was no capture graphic. I tried using IE, Firefox, and Chrome. I finally remembered my password.

User avatar
TrevorH
Forum Moderator
Posts: 18886
Joined: 2009/09/24 10:40:56
Location: Brighton, UK

Re: No Captcha

Postby TrevorH » 2017/02/03 11:57:43

I suspect it's because captchas are disabled on the forum as they're broken (too easily broken by bots). If the problem is what I think it is, I believe it ought to autofix itself after an hour or so. If not, please ping us back and we'll see what we can do to remedy it.
CentOS 5 died in March 2017 - migrate NOW!
Full time Geek, part time moderator. Use the FAQ Luke

easyprosys
Posts: 16
Joined: 2012/03/25 09:36:51

Re: No Captcha

Postby easyprosys » 2017/02/03 12:08:19

Thank you. Fortunately I remembered my password.


Return to “Website Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests