Forum Issues

Having issues using the CentOS WebSite? Then describe your problem(s) here. Please include details of your platform (Linux, Mac, Windows) and browser -- not forgetting the versions of each.
Post Reply
User avatar
ysc
Posts: 11
Joined: 2017/11/29 12:58:43

Forum Issues

Post by ysc » 2018/10/31 07:45:54

Hi all,

I first noticed some weeks ago that user profile avatars are no longer being displayed (at least mine). Not a big problem, but I was just wondering if this is on purpose (I can re-upload an avatar but it does not persist).

Also, the top right drop-down menu by your username does not seem to be working for me either. The menu that says "Profile" does not re-direct me anywhere (I need to get there via "Control Panel"). Again, I was just wondering if this is just me :?:

EDIT: tried to upload avatar again and it seems this time persisted, the menu option still does not work.

User avatar
TrevorH
Forum Moderator
Posts: 23841
Joined: 2009/09/24 10:40:56
Location: Brighton, UK

Re: Forum Issues

Post by TrevorH » 2018/10/31 11:10:59

There was a problem a while back where avatars were not being uploaded properly but if yours was already there and working then I don't know why it would have stopped.

I checked the top right user menu and that one works for me.
CentOS 5 died in March 2017 - migrate NOW!
Full time Geek, part time moderator. Use the FAQ Luke

owl102
Posts: 322
Joined: 2014/06/10 19:13:41

Re: Forum Issues

Post by owl102 » 2018/10/31 11:19:01

ysc wrote:
2018/10/31 07:45:54
Also, the top right drop-down menu by your username does not seem to be working for me either. The menu that says "Profile" does not re-direct me anywhere
Same here, clicking "Profile" does not have any effect here, too, it just re-loads the current page.

Post Reply