wiki.centos.org logo behaviour

Having issues using the CentOS WebSite? Then describe your problem(s) here. Please include details of your platform (Linux, Mac, Windows) and browser -- not forgetting the versions of each.
Post Reply
MatsK
Posts: 125
Joined: 2005/02/13 19:39:28
Location: Sala, Sweden
Contact:

wiki.centos.org logo behaviour

Post by MatsK » 2009/05/13 17:24:04

Im curious ?

When I click on the logo in upper left corner on wiki.centos.org then I get to the wiki frontpage, not the www.centos.org page!?!

This is a bit redundant IMHO, I already have the "frontpage" menu, but there is no way to navigate back to www from the wiki as I can see.

And thats the beaviour on http://bugs.centos.org/main_page.php, click on logo gets you back to www.

/Mats

User avatar
toracat
Forum Moderator
Posts: 7386
Joined: 2006/09/03 16:37:24
Location: California, US
Contact:

Re: wiki.centos.org logo behaviour

Post by toracat » 2009/05/13 17:49:36

In fact, there is no "easy" way to get to www.centos.org from the wiki frontpage. Is this something that needs to be discussed on the centos-docs mailing list ??

pschaff
Retired Moderator
Posts: 18276
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America
Contact:

Re: wiki.centos.org logo behaviour

Post by pschaff » 2009/05/13 18:15:00

I've also noticed that deficiency. Would be easy enough to fix with a link for somebody with edit rights. The -docs list seems like the right avenue.

MatsK
Posts: 125
Joined: 2005/02/13 19:39:28
Location: Sala, Sweden
Contact:

Re: wiki.centos.org logo behaviour

Post by MatsK » 2009/05/14 14:54:26

My point is to have a behaviour that is the same on the wiki, bug, www and so on.

And I will post it on the doc ml as well, hopefully will I not be accused of cross posting ;-)


/Mats

pschaff
Retired Moderator
Posts: 18276
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America
Contact:

Re: wiki.centos.org logo behaviour

Post by pschaff » 2009/05/15 12:30:08

Yuh' done good, as they say in the mountains and hollers of Virginny. :-)

Thanks for raising the issue. Added my comments there.

Post Reply

Return to “Website Problems”