Forum display issues with firefox.i386 0:3.6.11-2.el5.centos

Having issues using the CentOS WebSite? Then describe your problem(s) here. Please include details of your platform (Linux, Mac, Windows) and browser -- not forgetting the versions of each.
Post Reply
pschaff
Retired Moderator
Posts: 18276
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America
Contact:

Forum display issues with firefox.i386 0:3.6.11-2.el5.centos

Post by pschaff » 2010/10/21 15:14:59

This probably deserves a bug report, but wanted a sanity check first. Since the latest Firefox update I am seeing strange extra spaces in forum posts. The display may change if words near the spaces are selected. Downgraded to the previous version and everything looks normal. Anyone else seeing this?

Removed:
firefox.i386 0:3.6.11-2.el5.centos xulrunner.i386 0:1.9.2.11-2.el5

Dependency Removed:
xulrunner-devel.i386 0:1.9.2.11-2.el5

Installed:
firefox.i386 0:3.6.9-2.el5.centos xulrunner.i386 0:1.9.2.9-1.el5

Edit:
Hummm... This may be one for the [i]Journal of Irreproducible Results[/i]. After testing I updated again to the latest versions and the problem is gone. Any enlightenment appreciated.

User avatar
toracat
Forum Moderator
Posts: 7386
Joined: 2006/09/03 16:37:24
Location: California, US
Contact:

Forum display issues with firefox.i386 0:3.6.11-2.el5.centos

Post by toracat » 2010/10/21 17:37:15

[quote]
pschaff wrote:

Hummm... This may be one for the [i]Journal of Irreproducible Results[/i]. After testing I updated again to the latest versions and the problem is gone. Any enlightenment appreciated.[/quote]
That's one of my most favorite journals ... We can submit [i]anything[/i]. :-D

pschaff
Retired Moderator
Posts: 18276
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America
Contact:

Re: Forum display issues with firefox.i386 0:3.6.11-2.el5.centos

Post by pschaff » 2010/10/21 17:46:37

... as long as it is irreproducible! ;-)

Post Reply

Return to “Website Problems”