CentOS6.2 cluster - luci only comes up from one node

General support questions
Rick_Smith
Posts: 87
Joined: 2011/10/07 11:32:23

CentOS6.2 cluster - luci only comes up from one node

Postby Rick_Smith » 2012/03/11 01:15:59

On CentOS6.2 I cannot see the cluster when I run luci on that node, luci shows the cluster fine on the other node. Also, when I run luci on the node where it works from I cannot see "uptime" of the node on which when I run luci I dont see the cluster.

So the scenario is this.

Run luci on node "1"
Node Name Node ID Votes Status Uptime Hostname
db1 1 1 Cluster Member 01:04:31:52 db1
db2 2 1 Cluster Member db2

As you can see I don;t see "uptime" of node "db2"

When I run luci on db2, I don't see the cluster

pschaff
Retired Moderator
Posts: 18276
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America
Contact:

CentOS6.2 cluster - luci only comes up from one node

Postby pschaff » 2012/03/11 03:11:02

That's nice. What's the difference between "that node" and "the other node", what else can you tell us about the situation that might make it intelligible, and is there a question hiding in there somewhere?

Rick_Smith
Posts: 87
Joined: 2011/10/07 11:32:23

Re: CentOS6.2 cluster - luci only comes up from one node

Postby Rick_Smith » 2012/03/13 12:35:34

Thanks for your comments. I appreciate it. Both nodes are identical. I installed any packages "side by side". The documentation seems to suggest that there can be only one luci server(does not have to be one of the cluster nodes). However, this still does not explain why I don't see "uptime" of the second node when running luci on the first node.


Return to “CentOS 6 - General Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest