[SOLVED] Installation from USB key: .iso not found

General support questions

[SOLVED] Installation from USB key: .iso not found

Postby pschaff » 2012/04/12 15:33:59

There are a number of different approaches described on that Wiki page and it is in need of a serious rewrite. (I need to get a Round Tuit. ;-) )

Please describe exactly what you did.
pschaff
Retired Moderator
 
Posts: 18277
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America

Re: Installation from USB key: .iso not found

Postby pschaff » 2012/04/12 20:18:06

Did you pick hard drive installation and specify the USB ext3 partition (probably /dev/sda2 if the boot device) as the source of the ISO image?
pschaff
Retired Moderator
 
Posts: 18277
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America

Re: Installation from USB key: .iso not found

Postby pschaff » 2012/04/12 21:11:47

When you select hard drive installation the installer should ask you where the ISO image resides.
pschaff
Retired Moderator
 
Posts: 18277
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America

Re: Installation from USB key: .iso not found

Postby pschaff » 2012/04/13 14:24:20

The installation image is the iso.
pschaff
Retired Moderator
 
Posts: 18277
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America

Re: Installation from USB key: .iso not found

Postby pschaff » 2012/04/13 15:22:55

See the upstream docs - particularly #4 and 5. Looks like the /images needs to be on /dev/sda2.

Edit: I updated the CentOS-6 section of the HowTos/InstallFromUSBkey page to reflect the above. Any feedback on how to improve it appreciated.
pschaff
Retired Moderator
 
Posts: 18277
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America

Re: [SOLVED] Installation from USB key: .iso not found

Postby pschaff » 2012/04/13 20:50:33

You are welcome. Thank you for helping find the error in the procedure. Marking this thread [SOLVED] for posterity.
pschaff
Retired Moderator
 
Posts: 18277
Joined: 2006/12/13 20:15:34
Location: Tidewater, Virginia, North America


Return to CentOS 6 - General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests