Problem to install CentOS 6.3 on XenServer

General support questions

Problem to install CentOS 6.3 on XenServer

Postby Fulvio » 2012/10/02 12:02:19

I have a Fujitsu Primergy TX300 S6 with 4 Xeon X5650, 12GB RAM and 3 HD SAS 147GB in Raid-5,
I installed Citrix Xen Server 6.0.2
I created a first Virtual Machines for Windows Server 2008 R2 and I reserved for it 16 CPU core, 8GB RAM and 200GB on HD. It's work.

Now I would install CentOS 6.3 by ISO CentOS-6.3-x86_64-bin-DVD1
I created a second Virtual Machines for CentOS 6.0 (64-bit), I reserved 4 CPU core, 3GB RAM and 30GB on HD
But I have a problem on installation process, it get following error:
"Impossibile leggere le informazioni di gruppo dai repository. Questo è un problema con la generazione dell'albero d'installazione" (in italian)
I can translate it so: "Impossible to read groups information from repository. This is a problem with generation of installation tree"

Can someone help me?
Thanks
Fulvio
Fulvio
 
Posts: 2
Joined: 2012/10/02 11:02:27
Location: Napoli

Problem to install CentOS 6.3 on XenServer

Postby TrevorH » 2012/10/02 18:41:27

Did you verify the media was correct after burning?
User avatar
TrevorH
Forum Moderator
 
Posts: 9103
Joined: 2009/09/24 10:40:56
Location: Brighton, UK

Re: Problem to install CentOS 6.3 on XenServer

Postby Fulvio » 2012/10/04 09:11:49

Hi TrevorH,
yes I verify it.
Fulvio
 
Posts: 2
Joined: 2012/10/02 11:02:27
Location: Napoli


Return to CentOS 6 - General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests